CONCEPT

Wellbeing reprezinta starea de bine si satisfactie pe care o persoana o percepe atunci cand isi evalueaza viata in general. Perceptia asupra vietii ca intreg este tradusa prin nivelul de satisfactie. Orientarea mea catre acest subiect a aparut in sesiunile din cabinet. Lucrand cu clientii, am avut prilejul sa observ indeaproape un fenomen tot mai extins privind lipsa de satisfactie in viata de zi cu zi.

Traim intr-o societate marcata de un dinamism permanent, care se traduce deseori prin goana contra cronometru, solicitarile fiind multiple si complexe, genereaza doze considerabile de stres iar realizarile sunt mai degraba bifate decat sarbatorite. Intalnesc deseori oameni care imi dezvaluie sentimentul unei vieti traite pe pilot automat, ce provine in cele mai multe cazuri din dezechilibrul  dintre importanta si nivelul de satisfactie  in domeniile relevante ale vietii (sanatate, relatii personale, familie, viata sociala, educatie, profesie, comunitate, distractie si timp liber, financiar, spiritualitate)Uneori nevoile nu sunt constientizate, prin urmare nici satisfacute, fapt ce conduce la frustrare, resemnare si nemultumire.

Misiunea mea este aceea de a ma implica alaturi de cei care isi doresc cresterea nivelului de satisfactie in viata de zi cu zi si cultivarea starii generale de bine. Persoanele cu un grad inalt de satisfactie  au o contributie mai mare la nivel economic,  profesional, social si personal.

CORPORATE WELLBEING

Companiile care investesc in starea de bine a angajatilor sai, obtin aliati de nadejde pentru indeplinirea obiectivelor de business si pentru depasirea provocarilor pe care mediul de afaceri din Romania il presupune.

Programele de wellbeing imbunatatesc nivelul de satisfactie al angajatului fata de domeniile importante ale vietii sale si implicit genereaza efecte pozitive asupra intregii organizatii.

ORGANIZATIA beneficiază de cresterea productivitatii, imbunatatirea muncii in echipa si cresterea inovatiei datorita ANGAJATILOR care devin:

  • Mai implicati
  • Mai motivati
  • Mai productivi
  • Mai activi
  • Mai loiali
  • Mai creativi
  • Mai putin bolnavi

PROFESSIONAL WELLBEING

Cresterea performantei la locul de munca

Gestionarea stresului

Adaptarea la stres, gestionarea emotiilor, rezolvarea problemelor, tehnici de relaxare

  Dezvoltarea abilitatilor

Comunicare eficienta, negociere, public speaking, abilitati sociale, inteligenta emotionala

Gestionarea conflictelor

 Nevoile din spatele conflictului. Oprirea conflictului, confruntare empatica, recalibrare

Relatii profesionale

Dezvoltarea  relatiilor armonioase, cresterea performantei, mediu de lucru favorabil performantei

PERSONAL WELLBEING

Optimizarea vietii personale conduce la cresterea performantei

Stil de viata echilibrat

Cresterea nivelului de satisfactie in domeniile importante ale vietii

Relationare in cuplu

Comunicare eficienta, intelegerea nevoilor partenerului

Parenting

Nevoile copilului, atasamentul sigur, managementul comportamentului copilului

Ateliere pentru copii

Dezvoltarea inteligentei emotionale si logico-matematice Creativitate, atentie, autocontrol