VIZIUNE

Fericirea nu este ceva ce amâni mereu pentru viitor; este ceva ce construieşti pentru prezent (Jim Rohn). Aceste cuvinte m-au inspirat mereu în toate aspectele vieţii mele: pe plan profesional, începând cu alegerea carierei şi continuând cu dezvoltarea proprie într-un domeniu dedicat stării de bine a oamenilor, dar şi pe plan personal şi social. Cred în oameni şi mai cu seamă în faptul că fiecare dintre noi deţine resurse excepţionale pentru a fi aşa cum îşi doreşte, pentru a obţine împlinirile care îl fac să se simtă bine.

În starea de bine pe care cu toţii ne-o dorim, echilibrul este extrem de important. Găsirea lui depinde de felul în care ne adaptăm la schimbări şi de sensul pe care îl atribuim experienţelor noastre. “Nu îţi vei schimba niciodată viaţa până când nu schimbi ceva ce faci zilnic. Secretul succesului stă în rutina ta zilnică”, spunea John C. Maxwell. Un lucru atât de simplu, dar uneori dificil de făcut. De aceea este important să conştientizăm fiecare experienţă prin care trecem, să înţelegem ce ni se întâmplă şi apoi să alegem încotro vrem să se îndrepte viaţa noastră. Depinde doar de noi să descoperim cum ne pot ajuta detaliile care ne compun rutina zilnică şi ce putem schimba pentru a ne îndeplini aspiraţiile.

Experienţa mea extinsă în domeniul corporate mi-a oferit şansa de a înţelege ce înseamnă provocările acestui mediu extrem de competitiv, atât din perspectiva angajatorului, cât şi din perspectiva angajaţilor. M-a ajutat să înţeleg ce atribute sunt necesare în acest segment pentru o bună relaţionare, pentru atingerea obiectivelor şi menţinerea echilibrului între viaţa personală şi cea profesională. Activitatea mea s-a extins şi la sesiuni individuale cu profesionişti din domeniul corporate, dar şi la susţinerea de work-shop-uri iniţiate de către companii. Însă cred că faptul că am activat ca psihoterapeut atât în sistemul privat, cât şi în cel de stat, mi-a extins benefic perspectiva asupra provocărilor întâlnite în drumul spre împlinire personală.

În cadrul stagiului de psihologie clinică desfăşurat la Institutul I. C. Parhon am lucrat, timp de trei ani, cu persoane diagnosticate cu tulburări de alimentaţie (Anorexia Nervosa, Bulimia Nervosa), obezitate şi tulburari somatice. Prin activitatea derulată la cabinetul meu, dar şi prin cea desfăşurată în cadrul clinicilor private, am avut posibilitatea să lucrez cu oameni cu diferite nevoi şi obiective atât din zona dezvoltării personale, cât şi a psihoterapiei. Experienţa astfel obţinută mi-a devenit un aliat redutabil în munca mea din prezent.

Un proverb anonim spune astfel: Învaţă să apreciezi ce ai înainte ca timpul să te facă să apreciezi ce ai avut. Haideţi să descoperim ce are viaţa de oferit pentru voi! Cu implicare şi perspectiva psihoterapeutica pe care vi-o pot oferi vom găsi, împreună, calea spre binele pe care fiecare dintre noi şi-l doreşte în viaţă. Cu încredere, convingere şi bucurie!

STUDII, CURSURI, EXPERIENTĂ PROFESIONALĂ

 • Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Bucureşti (2005-2008) – licenţiat
 • Universitatea Titu Maiorescu – Master în Psihoterapii cognitiv-comportamentale (2010-2012)
 • Atestat de liberă practică în psihoterapie și psihologia muncii – Colegiul Psihologilor din România
 • International Society of Schema Therapy – Curs Formare Schema Therapy pentru psihoterapie individuală
 • International Society of Schema Therapy – Curs Formare Schema Therapy pentru psihoterapie de grup
 • Curs Formator, acreditat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării şi Ministerul Muncii
 • Curs Formare Psihopedagogie, acreditat de Ministerul Educaţiei
 • Membru al Societății Internaționale Schema Therapy
 • Membru al Asociaţiei de Hipnoterapie şi Psihoterapie Cognitiv Comportamentală (AHPCC)
 • Membru al Colegiului Psihologilor din România
 • Master class în Schema Therapy cu David Edwards, ”Integrarea elementelor de bază și a celor avansate în terapia cazurilor dificile”, Înstitutul Român de Schema Therapy
 • Cursul “Dialectical Behavior Therapy – Tulburarea de personalitate borderline și dereglarea emoțională”, Asociația de Hipnoterapie și Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală
 • „Abordări integrative în Psihoterapia Cognitiv-Comportamentală”, Asociaţia de Hipnoterapie şi Psihoterapie Cognitiv Comportamentală (AHPCC)
 • „Tehnici de investigare şi intervenţie specifice Psihoterapiei Scurte Strategice, pentru relaţiile de cuplu”, Centrul de Terapie Strategică din România
 • „Abordarea problemelor copilăriei şi adolescenţei în Terapia Cognitiv – Comportamentală”, Asociaţia Română de Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală şi Interpersonală (ARPCCIP)
 • Program de formare continuă – Conferinţa Internaţională Universitatea Titu Maiorescu, George Mason University Virginia, Marquette University şi Asociaţia Română de Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală şi Interpersonală (ARPCCIP): Terapia de acceptare şi angajament; Psihoterapii scurte; Abordări cognitiv-comportamentale în tratarea supravieţuitorilor traumelor; Supervizarea clinică: teorie, cercetare şi practică

8  ANI EXPERIENȚĂ ÎN PSIHOTERAPIE  (Cabinet Individual de Psihologie Roxana Stoica, Institutul Național de Endocrinologie C.I. Parhon, Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, Clinica Sanamed)

7  ANI EXPERIENȚĂ CORPORATE (GlaxosmithKline, Zentiva)