Experienta clientilor


Pe primul loc in viata ta

March 13, 2019

Stii sentimentul acela cand faci eforturi dupa eforturi, ti se pare ca ai epuizat toate solutiile si te simti coplesita de rolurile din viața ta? Asa am ajuns eu la Roxana. Si crede-ma ca nu e usor sa faci primul pas! Dar dupa aceea, lucrurile incep sa curga, sa se clarifice, sa gestionezi mai bine momentele dificile, sa iti etichetezi emotiile, sa fii constienta de cine esti si sa te conectezi cu tine. Insa cel mai mult am invatat sa imi recunosc nevoile, sa prioritizez lucrurile importante din viata mea, sa ma pun pe primul loc si sa am de unde sa ofer energie si celorlalti. Iar cu Roxana e atat de usor sa rezonezi inca de la prima intalnire! De ce spun asta? Pentru ca Roxana este o persoana asa de calda, rabdatoare, cu mult tact și intelepciune, care daruieste intelegerea de care ai nevoie si iti reactiveaza increderea. Tu ce ai vrea sa se schimbe in viata ta?

Iulia

Un om special

March 11, 2019

Am ajuns la Roxana la cateva luni dupa decesul mamei mele, cand nu mai gaseam sensul vietii, si nici faptul ca am doi copii mici nu imi mai dadea putere sa merg inainte. Roxana a stiut sa creeze inca de la prima sedinta un cadru securizant , in care sa pot sa-mi deschid sufletul. Ghidata de ea, am inteles ca eu sunt cel mai important om din viata mea. Ca daca eu sunt bine in relatia cu mine, totul vine de la sine in relatia cu ceilalti. Am invatat sa accept ca gresesc si ca asta nu e un capat de tara. Am inceput sa-mi observ emotiile si sa inteleg ce este in spatele lor. Am inteles ca nu exista “perfect”; exista doar “suficient de bun”. Am devenit mult mai constienta de mine, cu tot ce inseamna emotii, ganduri si fapte. Nu numai ca viata mea s-a schimbat in bine , dar am vazut schimbarea peste tot: in relatia cu sotul si cu copii. Mi-am facut curaj sa-mi schimb locul de munca si am reusit si sa cumparam un apartament. Nu exista cuvinte de multumire ….. Mie, personal, Roxana Stoica mi-a schimbat viata. Sunt recunoscatoare pentru asta si ii multumesc!

Olimpia

Autocunoastere pas cu pas

March 2, 2019

Psihoterapia, alături de Roxana, m-a ajutat foarte mult, deoarece am invatat sa fiu atent la trăirile mele interioare, la emoții, dar cel mai important sa le manageriez in clipele dificile, dominate de frici. Viata mea s-a schimbat in urma psihoterapiei după ce am realizat ca sunt perfectionist si ca trebuie sa lucrez cu mine sa ma accept cu bune si rele.

Andrei Petre

Un om minunat, un ghid de nadejde in drumul spre autocunoastere

February 19, 2019

Decizia de a incepe psihoterapia a fost cel mai bun lucru pe care l-am facut pentru mine. Am avut norocul de a o intalni pe Roxana, care a stiut cum sa ma ghideze in procesul meu de descoperire si vindecare. Dupa un an jumate de mers la ea, simt cu adevarat schimbarile in bine – la serviciu, in relatia cu partenerul meu si cu familia mea. Roxana e un om minunat, am simtit-o implicata de fiecare data, stie sa creeze un spatiu sigur de comunicare si nu intra cu bocancii in sufletul si nesigurantele mele. Este un ghid de nadejde, nu judeca, este calda si primitoare. Ii sunt extrem de recunoscatoare pentru tot suportul. E nevoie doar de un strop de curaj pentru a cere ajutor si a avea o prima discutie. Restul vine firesc. O recomand cu toata increderea.

Mihaela

Pasul spre acceptarea sinelui autentic, spre liniste si impacare cu sine

January 28, 2019

O experienta de viata care mi-a creat un real disconfort, suferinta si confuzie m-a determinat sa apelez la ajutorul Roxanei. In acele momente, nu ma mai puteam ajuta singura, iar cei apropiati – prieteni, familie nu puteau sa raspunda intrebarilor mele oricat de mult si-ar fi dorit sa imi fie alaturi. Acesta a fost primul pas spre vindecare – constientizarea nevoii si depasirea fricii de a cere ajutor. Psihoterapia m-a invatat semnificatia unor cuvinte precum trebuie, alegere, nevoie, rabdare, incredere, si nu in ultimul rand impactul acestora asupra vietii mele si a celor din jur. Am invatat sa dau frau liber gandurilor si sentimentelor fara sa ma sperie, sa le accept si sa ma repozitionez fata de ele atunci cand e cazul. Am invatat sa privesc viata altfel si mai ales, am invatat sa ma iubesc pe mine, cea autentica si sa imi accept atat calitatile cat si defectele, sa accept ca sunt om si ca esecul este o clipa si nu intreaga viata, ca perfectiunea exista doar in lumea masinariilor. Practic, cu ajutorul Roxanei am reusit sa (re)gasesc in mine resursele pentru a reconstrui, a recladi, a continua viata in urma schimbarilor survenite insa de data aceasta pe o baza sanatoasa, in acord cu mine. Desi schimbarea nu a fost lipsita de durere si a presupus mult efort din partea mea, Roxana m-a insotit si ajutat sa reevaluez si sa inteleg ce e important si multumitor pentru mine – intotdeauna atenta la nevoile mele, fara sa ma judece sau critice. Pentru mine terapia cu Roxana a reprezentat o renastere. Ii multumesc pentru intelegere, profesionalism si o recomand cu inima deschisa!

Irina Toader