Experienta clientilor


anxietate

5.0 rating
May 28, 2020

Am ajuns cu greu la psiholog, am avut nevoie de un moment de cumpănă (criză cardiacă) care a reactivat un sindrom anxios din copilărie/adolescenţă, pentru a reuşi să depăşeşesc prejudecăţile tipice societăţii româneşti în care am crescut. Şi, ulterior, am ajuns să fiu bucuros pentru contextul care m-a împins spre terapie. Mulţumesc aici, în primul rând, domnului Google, pentru că mi-a scos-o în cale pe Roxana. O combinaţie la superlativ între delicateţe şi profesionalism. La şedinţele cu ea efectiv aveam impresia că există acolo doar pentru mine, mi se părea prelungirea mea, varianta calmă şi raţională. Ştia ce gândesc, de multe ori mi-am zis în gând: “wow, chiar e cu mine, ştie ce trăiesc”. Recomand cu entuziasm. Cum cu entuziasm recomand psihoterapia oricui. E despre noi, despre viaţă, despre onestitate.

Ion Eliade

E ok sa nu ai mereu raspunsuri.E ok sa fii tu insuti.

5.0 rating
September 19, 2019

Iubeam extermele si imi placea sa ma las macinata de o lipsa de sens mai mult literara decat reala. Nu eram prezenta in viata mea. Cautam mereu ceva imposibil.Nu aveam mijloc, mereu alunecam in sus sau in jos inainte s-o cunosc pe Roxana.Bineinteles frustrarea de a nu gasi raspunsurile finale ramane, dar Roxana m-a invatat ca defapt asta nici nu conteaza.Important e sa fii prezent in viata ta, in corpul tau.Toate exercitiile pe care le facem impreuna sunt frumoase si ajuta la constiinta de sine, la autocunoastere.
Desi ii povestesc mereu aceleasi teme Roxana stie sa asculte cu rabdare, si prin empatie sa vindece acolo unde e necesar.Cele mai mari calitati ale Roxanei sunt dupa parerea mea rabdarea, empatia si un adevarat profesionalism. Roxana e prezenta din toate punctele de vedere, e acolo si nu te lasa sa aluneci in jos.Si mai cred ca oameni ca Roxana inspira pur si simplu prin simpla lor prezenta, prin exemplul lor.Deci e OK sa nu ai raspunsuri finale, e OK sa fii tu insuti cu victoriile si esecurile tale. E OK sa fii pur si simplu prezent in viata ta.

Luria

Mereu langa tine

5.0 rating
July 9, 2019

Nu credeam ca de asta am eu nevoie. Nu credeam ca terapia poate ajuta atat de mult. Am amanat mult timp sa cer ajutor pentru ca am refuzat sa cred ca nu sunt in stare sa-mi rezolv singura problemele. Dar asta e, poate, o greseala pe care probabil unii oameni o fac: apeleaza la un specialist abia atunci cand ajung intr-un moment foarte critic si nu mai stiu incotro sa mearga. Asa am ajuns si eu la Roxana. Eram tematoare, neincrezatoare in mine, dar ajunsesem intr-un impas atat de mare incat parca terapia ramasese ultima mea solutie. A stiut sa-mi fie alaturi in fiecare moment si m-a facut sa ma simt in siguranta, sa stiu ca pot oricand sa apelez la ea ca la o prietena. Mi-a fost greu la inceput sa ma deschid, dar ea a stiut sa creeze acea conexiune intre noi, care sa ma faca sa o simt mereu aprope de mine. Ii multumesc si prin aceasta cale pentru tot ajutorul si suportul acordat. Am fost la terapie apoximativ 6 luni si tot ce pot sa regret este ca nu m-am dus mai devreme, pentru ca lucrurile pe care le-am aflat in aceasta perioada atat despre mine, cat si despre gestionarea problemelor si relationarea cu cei din jur, cu siguranta mi-ar fi prins mult mai bine daca le aflam mai devreme. Prin urmare, recomand cu toata increderea mersul la terapie si depasirea fricii de a cere ajutor si recomand in special terapia cu Roxana, pentru ca este un om minunat care m-a facut sa cresc, nu in ochii altora, ci in ochii mei.

Miruna

Nu ești totuna cu mintea ta

5.0 rating
May 21, 2019

Dupa o perioada in care ma simteam ca intr-o intersectie nesemaforizata, am decis sa schimb partitura, sa-mi las vechile ganduri pe “sleep”, astfel incat sa gasesc noi orizonturi. La inceput am tratat impreuna cu Roxana, frica mea de esec, perfectionismul, anxietatea, depresia, cel mai important a fost sa realizez ca sunt perfect sanatos si ca este de preferat sa nu te identifici cu mintea ta. Tu, persoana ta trebuie sa fie doar un martor al mintii, nu trebuie sa o judeci, pentru ca altfel totul intra pe usa din dos. Am invatat cu ajutorul Roxanei sa controlez atacurile de panica, sa trec peste ele, de aceea ii multumesc Roxanei pentru profesionalismul ei! Cel mai important in aceasta perioada a fost sa realizez puterea iertarii, a ierta pe celalat, dar mai important pe tine insuti. Si foarte important trairea momentului :), nu trecut, nici viitor (acesta fiind un prezent continuu). “Teama” de a nu merge la psiholog este ceva nejustificat, d.p.m.d.v, aceasta este vocea ego-ului, care sub nicio forma nu se poate lasa ghidat catre noi orizonturi de o persoana licentiata/ cu studii in acest domeniu. Este o capcana! Cand te gandesti ca nu mai poti schimba nimic, ca evenimentul este “incheiat”, “fara rezolvare”, ar fi de preferat sa gandesti atlfel si anume, “interesant punct de vedere, oare ce mai exista pe langa asta, chiar nu exista alt unghi mai fericit”. Si multe alte lucruri am invatat de la Roxana 🙂 Multumesc 😀

Alin-Costin

Nu ești tot una cu mintea ta

5.0 rating
May 17, 2019

Am început ședințele cu Roxana într-un moment în care mă simțeam într-o intersecție nesemaforizata, stanga, dreapta, in fata, un pas in spate? Când mi-am dat seama că cel mai mare inamic al meu sunt tot eu. Am inceput împreună cu Roxana sa tratăm perfecționismul, frică de eșec, anxietatea, gândurile care-mi spuneau că în secunda următoare se termina totul, this is it, dar de fiecare data nu se întâmpla nimic. Cel mai important a fost că am învățat să controlez atacurile de panică, sa nu pic in plasa temerii, crezând că totul este pe ducă, daca anxietatea și depresia sunt nori negrii, ei bine tu ești cerul, tu ai puterea de a controla, dar cel mai important trebuie sa devi conștient că nu prin minte ajungi la vindecare, mintea o lași deoparte când vezi că îți spune numai lucruri rele, schimbi partitura, nu te mai identifici cu gândurile tale, mai bine, îți spui când gândul întunecat apare “interesant punct de vedere, dar oare ce mai exista pe lângă asta?” In partitura ta de gândire poate ți se pare că “subiectul” este închis, că nu mai exista rezolvare, dar mereu exista! Îi mulțumesc Roxanei pentru profesionalismul ei și toate celelalte orizonturi pe care m-a ajutat sa le vad. In viața până la urmă trebuie / este obligatoriu doar sa mori :), in rest suntem liberi să trăim, detașați cat mai mult de mintea distructiva.

Alin-Costin